Lamellenafdekking

Wist u dat een ingegraven zwembad tot 80% van zijn warmte verliest via het oppervlaktewater? Om dit te verminderen dient een verwarmd zwembad te worden afgedekt. Tevens kan een afdekking zorgen voor meer veiligheid voor kinderen en dieren en houd het vuil van buitenaf tegen. Bij de keuze van een afdekking kunt u met 3 dingen rekening houden: isolatiewaarde, prijs en veiligheid.

Een lamellenafdekking is in staat het gewicht van een huisdier, kind of volwassene te dragen en daardoor één van de veiligste afdekkingen op de markt.

Lees meer...

Overkappingen

Overkappingen

Een zwembadoverkapping biedt vele voordelen.
Het is een eenvoudige en uitermate veilige manier om uw zwembad af te sluiten voor bijvoorbeeld kleine kinderen en huisdieren. Daarnaast zorgt een overkapping voor een hogere watertemperatuur tot wel 8°C!
Zeker in combinatie met een warmtepomp kunt u op deze manier een langer zwemseizoen realiseren, van lente tot en met de herfst, tegen minimale energiekosten.

Lees meer...

Winterzeil

Winterzeil

Het gebruik van een winterzeil zorgt ervoor dat uw badwater schoon en vuil vrij blijft gedurende het winterseizoen. Het zeil van een winterafdekking dekt het zwembad volledig af waardoor vuil en zonlicht (veroorzaakt algengroei) niet in het badwater komen.

Het winterzeil is in verschillende kleuren verkrijgbaar en eenvoudig te monteren.

Wij bieden tevens een opslag- en reinigingsservice aan voor de winterzeilen. Meer informatie ontvangen? Stuur ons een informatie- of offerte aanvraag!

Noppenfolie

Ondanks dat dit de meest "basic" afdekking op de markt is, is het wel een heel effectieve afdekking voor wat betreft isolatie.

De noppenfolie zorgt naast het isoleren van het warme zwemwater voor een kleine opwarming, houdt vuil van buitenaf tegen en draagt bij aan schoon water. Zonlicht is namelijk boosdoener nummer 1 voor het ontstaan van (groene) algen.

De noppenfolie is alleen te leveren met een handmatige oprol installatie.

Meer informatie ontvangen? Stuur ons een informatie- of offerte aanvraag!