LPW Pools

Ontdek de top van de zwembadmarkt met de full vinylester zwembaden van LPW Pools. Onze zwembaden zijn voorzien van een naadloos en glad oppervlak dat zorgt voor een luxe uitstraling en een levenslange garantie op de constructie en waterdichtheid. Maar dat is nog niet alles: de honingraat sandwich wandconstructie biedt nog meer voordelen. De wand is namelijk al af-fabriek geïsoleerd, door deze toevoeging (de isolerende honingraat) is de constructie van het bad wel sterk genoeg zodat er geen extra rand aangebracht hoeft te worden. Bovendien kan de stofzuigrobot de gehele bodem en wand reinigen zonder stukken over te slaan, omdat de wand naar de bodem in één stuk overloopt.

Interesse? Contact ons!

Zwemklaar verkrijgbaar

LPW Pools vanaf € 49.999,-*

Het gepatenteerde Covrex rolluik systeem met geïntegreerde hoogwater skimmers en stofzuig aansluiting verhoogt de waterlijn van het zwembad en zorgt voor een bijna overloopzwembad effect. Doordat de skimmers in het rolluiksysteem zijn geïntegreerd, zijn er geen storende skimmer openingen in het zwembad zichtbaar.

Onze zwembaden zijn leverbaar in 13 eigentijdse modellen in 3 verschillende kleuren. Bij LPW Pools bouwen wij onze zwembaden uitsluitend op de best bouwkundige manier, voorzien van een betonnen ondergrond en stabilisatie middels isolatie mortel met een RD waarde van 7. De bovenrand van het zwembad wordt voorzien van een betonrand met wapening. Dit zorgt er niet alleen voor dat het zwembad nooit uit vorm zal raken, maar de lijm van de randstenen zal ook geen last krijgen van opvriezing wat bij stabilisatie wel het geval is.

Kies voor een zwembad dat een leven lang meegaat en investeer in LPW Pools. Onze full vinylester zwembaden zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxe, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zwembad. “A pool to last a lifetime”.

*incl btw en stabilisatie, excl. bouwkundige voorzieningen
lpw basaltgrey
Basalt Grey
lpw pearlgrey
Pearl Grey
lpw snowwhite
Snow White
LPW Pools

Modellen

Klik op het model voor meer informatie en afbeeldingen
Offerte aanvragen

Carré

Bekijken

La Plage 9

Bekijken

La Plage 10

Bekijken

La Plage 11

Bekijken

La Plage 12

Bekijken