Open Dagen 2024

Bent u zich aan het oriënteren om een zwembad in uw tuin te laten plaatsen? Of wilt u uw huidige zwembad renoveren of verduurzamen? Bezoek dan onze Open Dagen op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2024!

Interesse? Contact ons!

Bezoek onze Open Dagen op 29 en 30 maart 2024!

Bent u zich aan het oriënteren voor het laten aanleggen of renoveren van een zwembad ?
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart van 10.00uur tot 17.00uur houden wij weer open dagen bij ons in Ermelo!

Naast de twee aangelegde zwembaden die wij altijd hebben staan, zullen wij tijdens deze dagen ook demo opstellingen hebben staan van een:

  • Chloor arm zwemmen o.b.v. UVC + ozon. Minimaal chloor in het zwembad en geen extra hulpstoffen/chemicaliën toe te voegen aan het zwembad. Enkel wat UV licht en zuurstof.
  • Waludeck, dit is een (automatisch ) verrijdbaar terras die uw zwembad of zwemspa geïsoleerd kan afdekken.
  • Introductie van de NORSUP one pool controller. Een revolutionaire zwembadsturing o.b.v. modbus aansturing welke wij de afgelopen jaren uitvoerig hebben getest en nu ook zullen aanbieden aan onze nieuwe en bestaande klanten.
  • Diverse nis oplossingen om de afdekking uit het zicht weg te werken.
  • Easystar zwemturbine, naast onze Binder (ingebouwde) zwemmachine zullen wij ook een Easystar zwemturbine in ons kleinste zwembad plaatsen. De Easystar is in bestaande zwembaden achteraf in te bouwen.

Proefzwemmen

In ons overdekte zwembad bieden wij de mogelijkheid tot proefzwemmen in een BINDER Hydrostar 550m3/uur. Bij deze zwemmachine kunnen wij elke turbine kracht simuleren zodat u precies kan ervaren welke zwemmachine bij u past.
In de plunge pool kunt u een jetstream ervaren en/of de BINDER Easystar met een enkele turbine.

Hiernaast hebben wij tal van voorbeelden van randafwerkingen, afdekkingen en de type zwembaden die wij aanleggen; afgewerkt met een PVC folie, tegels of vinylester.

Voor het proefzwemmen kunt u een tijdslot reserveren. Mocht u al concrete plannen hebben voor een zwembad project en een uitgebreider adviesgesprek wensen, dan kunt u dit het beste vooraf aangeven zodat wij 1 van onze adviseur hiervoor kunnen inplannen.

Aanmelden voor een adviesgesprek en/of proefzwemmen

Graag zien wij u vrijblijvend tussen 10.00-17.00 op vrijdag en zaterdag 29 of 30 maart 2024!

 

Zwembadbouwer.nl
Oude Telgterweg 278A
3853PL  Ermelo
0341- 745 219

foto 09 09 2023 13 08 14