Interesse? Contact ons!

Lamelafdekking

Wist u dat een ingegraven zwembad tot 80% van zijn warmte verliest via het oppervlaktewater? Om dit te verminderen dient een verwarmd zwembad te worden afgedekt. Dit kunt u doen door gebruik te maken van een lamelafdekking.

Voordelen van een lamelafdekking

Een lamelafdekking is in staat het gewicht (tot ca. 100kg) van een huisdier, kind of volwassene te dragen en is daardoor een van de veiligste afdekkingen op de markt. Daarnaast heeft dit type afdekking ook nog eens een uitstekende isolatiewaarde dankzij de met lucht, of volledig gevulde kamers in de lamellen. Zo bespaart u niet alleen veel tijd als het gaat om het schoonmaken, maar bent u ook nog eens minder geld kwijt aan het verwarmen van het zwembad!

PVC lamellen of Polycarbonaat?

De traditionele lamellen zijn in 2 varianten verkrijgbaar, namelijk in PVC of Polycarbonaat (PC).
Beide types lamellen hebben een hoge UV-bestendigheid, de Polycarbonaat solar lamel verkleurt echter nauwelijks ten opzichte van de PVC solar lamel. De keuze voor een polycarbonaat lamel wordt vrijwel alleen uit esthetisch oogpunt gekozen. De effectiviteit van beide lamellen zijn vrijwel gelijk.

Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit lamellen met volledig ultrasoon gelaste eindkappen en 3 jaar garantie.

Covrex Classic Isolatielamel

De Covrex isolatielamellen kenmerken zich door de opgevulde lamellen met een hoog isolatie coëfficiënt van 4,85 W/(m².K) en is daarmee de best isolerende afdekking op de markt. Tevens heeft deze lamel een flexibele verbinding tussen de lamellen onderling waardoor er geen vuil of algen zich in de kamers van de lamel kunnen vastzetten. Door de volledig gevulde lamellen is de Covrex Classic lamel bestand tegen hagel en ander extreem weer.

Op de Covrex Classic lamellen ontvangt u 5 jaar garantie.