Projecten

Bekijk ons portfolio en ontdek de prachtige zwembaden die wij hebben gerealiseerd. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een hoogwaardige installatie en afwerking van uw zwembad. Laat u inspireren door onze projecten en ontdek hoe wij uw buitenruimte kunnen transformeren. Wij zorgen ervoor dat uw droomzwembad werkelijkheid wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Interesse? Contact ons!

Zelfs op #koningsdag maken wij onze #zwembaden #zomerklaar
Vandaag een extra demopool geplaatst bij ons in #Ermelo.
Naast de 3 zwembaden die wij nu hebben tentoongesteld komen er aanstaande vrijdag nog 2 extra Serena spa’s te staan. 
7, 8 en 10 april zijn wij geopend voor onze zwembad en spa demo dagen. Naast de aanleg van zwembaden kunnen wij u ook adviseren op het gebied van #verduurzamen en/of automatiseren van uw zwembad of spa. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te kunnen proefzwemmen met een Binder #zwemmachine
Komt u ook?
 https://www.zwembadbouwer.nl/opendag/

#zwembadbouwer
#zwembadbouw
#zwembadbouwen
#zwembad
#zwembaden
#plungepool
#plungepools
succesverhalen

Wat onze klanten zeggen

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten en laat u motiveren voor het realiseren van uw eigen unieke zwembad.

Fam Kroon

Zeer professioneel (incl aan- en afvoeren materieel over het dak van het huis). Goede samenwerking met onderaannemers. Volgens afspraak en planning. Fijn contact.

Paul Janzen

Goede uitleg tijdens ons bezoek aan de winkel. Alles is verlopen volgens planning. De afdekking duurde iets langer dan verwacht maar is uiteindelijk netjes geplaatst.

Fam. W. de Jong

Fijn contact vanaf het eerste bezoek. vakkundig en door de kleine organisatie persoonlijk en direct. Eindresultaat is een prachtig, degelijk zwembad.
Bekijk alle reviews