Plunge Pools

Bent u niet op zoek naar een groot zwembad maar wenst u wel het genot van verkoeling in de zomer? Of misschien is de ruimte in uw tuin beperkt maar wilt u wel kunnen zwemmen. Dan is onze Plunge pool wellicht een uitstekend alternatief.

Onze Plunge modellen bieden dezelfde verkoeling en ontspanning als een groot formaat zwembad maar dan in een compactere uitvoering. Minder waterinhoud vraagt daarnaast om minder chemicaliën en lagere verwarmingskosten!

Interesse? Contact ons!

Zwemklaar verkrijgbaar

Plunge Pools vanaf € 18.000,-*

De Plunge heeft een afmeting van 460x240cm (inwendig: 453x222x135cm) en is daardoor in vele tuinen te plaatsen. Door de toevoeging van een zitbank in het bad kunt u zowel zwemmen als ook heerlijk loungen.

Wilt u het bad volledig bovengronds, half ingegraven of volledig ingegraven? De keuze is aan u!

Plunge is een volledig vinylester zwembad, opgebouwd uit 8 verschillende lagen. Zo ontstaat een sterkte constructie, bestand tegen temperatuurschommelingen en een strakke, gladde afwerking zonder storende lasnaden.

De Plunge is leverbaar in 2 verschillende kleuren: lichtgrijs en antraciet.

*incl btw en stabilisatie, excl. bouwkundige voorzieningen
foto 09 09 2023 11 42 36
plunge lichtgrijs
Lichtgrijs
plunge antraciet
Antraciet

Plunge Pools in 3 verschillende uitvoeringen

foto 09 09 2023 11 42 36

Uitvoering Comfort

Plunge bad met circulatiepomp en cartridge-filtersysteem. Voorzien van 3kW heater, multi color LED verlichting, UVC-desinfectie en PoolConnect automatische watermeting. Het bad wordt afgeschermd middels 2 spa covers welke niet alleen een zeer hoge isolatie waarde hebben maar ook het bad goed beschermen tegen invallend vuil. Daarbij zijn deze covers goed af te sluiten en hierdoor veilig voor kind en dier. De covers zijn eenvoudig te openen met het meegeleverde coverlift systeem. De comfort uitvoering geeft u de mogelijkheid om het hele zwemseizoen te genieten van een verwarmd zwembad.
Offerte aanvragen
foto 09 09 2023 11 50 42

Uitvoering Active

Zwemmen in een verwarmd zwembad biedt therapeutische voordelen en is goed voor uw gewrichten omdat u nauwelijks druk ervaart op uw lichaam.
De Active uitvoering is ideaal voor verschillende wateroefeningen omdat het beschikt over een "river flow" tegenstroominstallatie waarmee u in verschillende snelheden kunt zwemmen.
Dit zorgt voor een constante waterstroom en het gevoel van zwemmen in een rivier. Zo kunt u veilig en comfortable sporten en profiteren van alle gezondheidsvoordelen van zwemmen. De Active uitvoering is beschikbaar in 3 uitvoeringen, single, double of triple.

Offerte aanvragen
foto 09 09 2023 11 42 23

Uitvoering Wellness

Ontdek de perfecte manier om te ontspannen met onze Wellness uitvoering. Deze variant biedt alle voordelen van onze Comfort uitvoering, inclusief de hoge isolatiewaarde en beschermende covers. Wat deze uitvoering echt speciaal maakt, is het toegevoegde luchtmassagesysteem aan de zitbank in het zwembad. Geniet van een heerlijk ontspannende bubbelmassage terwijl u nageniet van uw zwemsessie en uw favoriete drankje. Bovendien zorgt de multi color LED waterlijn verlichting ervoor dat u 's avonds kunt genieten van een prachtig verlicht zwembad.
Offerte aanvragen