Ontdek het genot van verkoeling in een compacte Plunge Pool!

Bent u op zoek naar de verfrissing van een zwembad, maar wilt u de ruimte in uw tuin niet opofferen aan een groot exemplaar? Of wellicht zoekt u een zwemoplossing voor een beperkte tuinruimte? Ontdek dan de voordelen van onze Plunge Pools!

Interesse? Contact ons!

Optimaal genieten

Waarom een Plunge Pool?

Onze Plunge modellen bieden dezelfde verkoeling en ontspanning als traditionele zwembaden, maar dan in een compactere uitvoering. Met minder waterinhoud verbruikt het ook minder chemicaliën en heeft het lagere verwarmingskosten, waardoor u kunt genieten van een duurzame zwemervaring.

Kenmerken van de Plunge Pool:

  • De Plunge heeft een afmeting van 460x240cm (inwendig: 453x222x135cm), waardoor het geschikt is voor diverse tuinen. De toegevoegde zitbank maakt zowel zwemmen als loungen mogelijk.
  • Kies zelf hoe u de Plunge wilt plaatsen – volledig bovengronds, half ingegraven, of volledig ingegraven. De flexibiliteit is volledig aan u!
  • De Plunge is een volledig vinylester zwembad, opgebouwd uit 8 lagen voor maximale stevigheid. Het is bestand tegen temperatuurschommelingen en biedt een strakke, gladde afwerking zonder zichtbare lasnaden.
  • Kies uit twee moderne kleuren – lichtgrijs en antraciet – om uw Plunge aan te passen aan uw persoonlijke stijl.
  • Vanaf slechts € 18.000,-* is de Plunge een betaalbare luxe. Deze prijs is inclusief btw en stabilisatie, exclusief bouwkundige voorzieningen.
photo 2022 08 27 09 28 23
Zwemklaar verkrijgbaar

Plunge Pools voor elke tuin

De Plunge heeft een afmeting van 460x240cm (inwendig: 453x222x135cm) en is daardoor in vele tuinen te plaatsen. Door de toevoeging van een zitbank in het bad kunt u zowel zwemmen als ook heerlijk loungen.

Wilt u het bad volledig bovengronds, half ingegraven of volledig ingegraven? De keuze is aan u!

Plunge is een volledig vinylester zwembad, opgebouwd uit 8 verschillende lagen. Zo ontstaat een sterkte constructie, bestand tegen temperatuurschommelingen en een strakke, gladde afwerking zonder storende lasnaden.

De Plunge is leverbaar in 2 verschillende kleuren: lichtgrijs en antraciet.

De prijs voor een Plunge is vanaf €18.000*

*incl btw en stabilisatie, excl. bouwkundige voorzieningen

img 5551