Interesse? Contact ons!

City

De City is een mooi instap model zwembad met een heel toegankelijke afmeting van 650x320cm. Omdat er geen nis aanwezig is voor een geïntegreerde afdekking dient het zwembad door middel van een andere type afdekking te worden afgedekt. Bijvoorbeeld een afdekzeil, opbouw lamelafdekking of mobiel terras.

Designed to last a lifetime - de pluspunten van een LPW zwembad

- LPW Pools geeft een levenslange garantie op de waterdichtheid en osmose van de kuip.
- Door de ingebouwde veiligheidsrand voor de afdekking is deze kuip extreem veilig zodra de afdekking gesloten is.
- De 100% vinylester kuip heeft een laagopbouw van 6 opeenvolgende lagen, waarvan 4 in vinylesterhars versterkt met glasvezel en een honingraatstructuur van 15mm dik. Dit maakt het geheel zelfdragend en biedt een hoge isolatiewaarde.
- De monoblok zwembaden zijn volledig naadloos en glad afgewerkt. Door deze gladde afwerking hebben bacteriën weinig kans om zich vast te hechten en daalt het gebruik van chemicaliën. Ook is er geen sta rand waar vuil op achterblijft en heeft de scheidingswand van de afdekking aan de onderzijde een opening zodat het vuil terug het bad in komt en opgezogen kan worden. De ronde hoeken zorgen ervoor dat een stofzuigrobot elke cm2 van uw zwembad kan reinigen.
- Bespaar energie door het gebruik van energiezuinige technieke en onderdelen, zoals een isolatieafdekking, inverter warmtepomp en een frequentiegeregelde zwembadpomp